Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Μποϋκοτάζ στο Πρώτο Θέμα

Ρεκόρ πωλήσεων κάνει λοιπόν σήμερα το πρωτοσέλιδο με τον ψυχορραγούντα Παύλο Φύσσα. Αιμοδιψείς, αγνόησαν τις εκκλήσεις μας μέσω των social media. Έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον πόνο της κοπέλας που κρατάει το σώμα του.
Αδιαφόρησαν για τη μάνα, αυτή που "στενοχώρησε" ο Παύλος, σύμφωνα με τα τελευταία λόγια του.

Πώς θα δει αυτή η μάνα το παιδί της στα περίπτερα; Ποιος νιώθει τον πόνο της;
Η φυλλάδα πέτυχε τον σκοπό της. Σκύλευσε τον νεκρό. Πάνω από τη Δημοκρατία, το κουπόνι για το super market. Ο Κανιβαλισμός, πάνω απ'την αξιοπρέπεια.

Σήμερα τα μικρά παιδιά θα κοιτάνε ψηλά, στα μανταλάκια. Θα δουν κατάφατσα τον Θάνατο. Θα τον συνηθίσουν. Όπως συνήθισαν να ζουν με το Τέρας.

Πρώτα μας έριξαν στην οθόνη συγκαλυμμένη τσόντα, πασπαλισμένη με πιασάρικο χιούμορ και μετά κέρδισαν από την απάθειά μας, εμάς, των απενοχοποιημένων πολιτών. Πρώτα μας φτωχοποίησαν και ύστερα μας ξεφτίλησαν με αισχρά (γι'αυτούς αναγκαία) Μνημόνια. Πρώτα διαφήμισαν τον lifestyle φασισμό και ύστερα πουλάνε τα αποτελέσματά του.

Για όλους αυτούς τους λόγους κάναμε μποϋκοτάζ στην εμετική αυτή φυλλάδα, έστω και με μόνη παρέα κάποιους τρελούς του τουίτερ. Κι ας μην καταφέραμε τίποτα. Θα περιμένω να ωριμάσετε. Μέχρι τότε θα φωνάζω: 

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: