Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Μια νύχτα στον Sport-Fm

Η συμμετοχή μου στο Fight Club (Όλη η εκπομπή)



Η παρουσία μου σε μια ζωντανή εκπομπή στον πρώτο σε ακροαματικότητα σταθμό ήταν πραγματικά εμπειρία. Στην αρχή δεν ήθελα να πάω, με παρακίνησε όμως η γυναίκα μου.Έχοντας υπερβολικό - για την ηλικία μου- άγχος, προσπάθησα να πω την ιστορία που κέρδισε στο διαγωνισμό με όσο το δυνατόν λιγότερα κομπιάσματα φωνής γινόταν. Οι Τσαούσης και Βαϊμάκης, Γιάννης και Κώστας, άνετοι και φιλικοί δε με έκαναν στιγμή να αισθανθώ άσχημα. Βέβαια δεν είναι του χαρακτήρα μου να λέω προσωπικές ιστορίες αλλά η συγκεκριμένη δεν πήγαινε για το ευρύ κοινό. Πρώτα την είχα ανεβάσει στο Blog και θα την διαβάσετε εδώ, δεν είχα σκοπό να την στείλω. Χαίρομαι όμως που κέρδισε και γνώρισα από κοντά τους τύπους που έχουν το ίδιο καλό χιούμορ με μένα, ακούγοντάς τους σ'ένα μπαλκόνι στη Ραφήνα το 2003. Εννοείται πως από τότε σταμάτησα να βλέπω τηλεόραση τα βράδια. 






To see my girl (mp3)
Το αδύνατο που έγινε δυνατό: Η ιστορία που κέρδισε την Παρασκευή 23/9 και την είπε ο πρωταγωνιστής την Δευτέρα 26/9/11 Εναλλακτικός τίτλος: Πως προλαβαίνεις ένα αεροπλάνο με τις πιθανότητες εναντίον σου
Για να δω το κορίτσι μου at MySpaceFileHosting.comWed_Sep_28_19;19;23_2011.wav

1 σχόλιο:

rinaki είπε...

πρώτη φορά άκουσα ολόκληρη ραδιοφωνική εκπομπή αθλητικού περιεχομένου, αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι έχουν πλάκα οι τύποι!!!