Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Καζαμίας 2014



Ιανουάριος
Την Πρωτοχρονιά του 2014 η μάνα του Στουρνάρα πεθαίνει απ’το κρύο, στο κέντρο της Αθήνας. Ο Υπουργός δηλώνει πως ο φόρος στο πετρέλαιο θα αυξηθεί, καθώς το μέτρο αποδίδει. Την ίδια ημέρα ο Άκης κερδίζει το φλουρί στην βασιλόπιτα του Κορυδαλλού και αποφυλακίζεται. Ο Παπούλιας δηλώνει από τη Γερμανία, όπου βρίσκεται για διακοπές, πως  δε μπορεί να κοιμηθεί σκεπτόμενος τους ανέργους αυτής της χώρας. Ο Μπίστης αλλάζει κόμμα. Μπέρδεμα με δηλώσεις Τσίπρα: Και μέσα και έξω από το ευρώ.
 
Φεβρουάριος

Ο Ολυμπιακός περνάει στην επόμενη φάση του CL, βάζοντας 7 γκολ στην Μάντσεστερ. Ο Μόγιες απολύεται και αναλαμβάνει τη Διοίκηση του «Αγλαΐα Κυριακού». Η Μαρί Κυριακού –σύζυγος Μίνωα – γράφει νέο βιβλίο έκπληξη. Τίτλος του: «Το μικρό γέρικο πουλί». Προλογίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (με έναν σταυρό). Η Παπαρήγα κερδίζει το Τζακ Ποτ στο τζόκερ και πληρώνει με τα χρήματα τη ΔΕΗ. Άγνωστοι ανατινάζουν το σπίτι του Σημίτη στο Κορακοχώρι. Το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού μοιράζεται σε κουπόνια των 2€ κάθε εβδομάδα, από την εφημερίδα "το Φως των Σπόρ".

Μάρτιος

Ο Βενιζέλος πηγαίνει στην καφετζού να του πει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις. Τυχαία ανακαλύπτει πως λέγεται Τούρκογλου και είναι απόγονος του Κιουταχή του Καιροσκόπου. Το κόμμα του μετακομίζει στην Πλατεία Ταξίμ. Ο ίδιος στηρίζει την Κυβέρνηση Ερντογάν που κλονίζεται από το σκάνδαλο των υποβρυχίων και παρέχει τεχνογνωσία. Τα αμυντικά σχέδια που είχε σπίτι του, φυλάσσονται πλέον ασφαλή, στο Μαυσωλείο του Κεμάλ. Η ΔΗΜΑΡ ξαναμπαίνει αλλαγή στην Κυβέρνηση.

Απρίλης

Ο Τόμσεν δηλητηριάζεται μέσα στο Υπουργείο των Οικονομικών. Όλες οι υποψίες στρέφονται στον Στουρνάρα, που συλλαμβάνεται. Νέος Υπουργός, ορκίζεται ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Με εντολή Σαμαρά φορολογείται το twitter. Κυκλοφορούν ημίγυμνες φωτογραφίες του Κασιδιάρη από την Γκέι Παρέιντ της Θεσσαλονίκης. Ο Ράιχενμπαχ δηλώνει αγανακτισμένος στην Bild : «Ποιος επιτέλους κυβερνά αυτόν τον τόπο»;  Στις 30 του μήνα ανακαλύπτουμε υποψία δάσους στις Σκουριές.
Μάιος

Στις ευρωεκλογές, πρώτο κόμμα έρχεται η Ένωση Κέντρου. Ο Σαμαράς παραιτείται και ανοίγει πιτσαρία στην Χαλκοκονδύλη. Σκίζει και παίρνει τον Λιάπη, ως delivery boy. Τον πιάνουν, γιατί στο παπάκι έχει κόψει την εξάτμιση κι έχει πινακίδες ενός πετρελαιοπαραγωγού του Τέξας.  Ο Πρετεντέρης προσπαθεί να εγκαταλείψει τη χώρα μεταμφιεσμένος σε Πελεγρίνη. Τον πιάνουν στο αεροδρόμιο ως υπεύθυνο για τη διάλυση του Ελλ. Πανεπιστημίου. Ο Τσίπρας ζητάει δανεικά απ’την Παπαρήγα. Εκείνη του αρνείται. Την Γιουροβίζιον κερδίζει η Κύπρος.

Ιούνιος

Η Εθνική νικάει την Κολομβία στο Μουντιάλ. Εμφανιζόμαστε με μαύρα περιβραχιόνια λόγω αιφνίδιου θανάτου του Παπούλια. Οι Κολομβιανοί τα καπνίζουν. Μερικοί σνιφάρουν και τις  γραμμές του πλαγίου. Αφόρητος καύσωνας στην Ελλάδα. Η Τρόικα, θέλοντας να δει αν το πετρέλαιο του Ιονίου είναι καλής ποιότητας, ανάβει όλα τα καλοριφέρ. Ο Μητσοτάκης αγοράζει 20ετή ομόλογα. Ο Σαμαράς επιστρέφει, μετά από εντολή Σαμαρά.

Ιούλιος

Τελικός Μουντιάλ Ελλάδα-Αγγλία. Οι Βρετανοί μας εκβιάζουν, πως, αν δεν τους αφήσουμε να νικήσουν, δε θα πατήσουν σε Λαγανάδες και Φαληράκια. Με εντολή Σαμαρά χάνουμε. Νόμπελ λογοτεχνίας στον Καμπουράκη μετά το best seller του "Είναι που είσαι αντιμνημονιακός, ηλίθιε".  Το MEGA  χρεοκοπεί. Ο Πέτρος Κωστόπουλος γίνεται περφόρμερ σε γνωστό ξενοδοχείο στη Ρόδο.  Για κακή του τύχη στο ίδιο ξενοδοχείο κάνει διακοπές και ο Στρος Καν. Μεταγραφή αεροδρομίου για τον Ολυμπιακό: Αγοράζει τον 8 μηνών γιο του Μέσσι, Λιονέλ τζούνιορ.

 Αύγουστος

Ο Σφακιανάκης, ο Πλούταρχος και ο Γονίδης σε σχήμα (αγκυλωτού σταυρού του νότου)έκπληξη. Στο τέλος μέσα από λουλουδοπόλεμο τραγουδούν μαζί το «Έρικα». Συλλαμβάνεται ο Τρύφωνας Σαμαράς στη Μύκονο για κατάχρηση δημοσίου χρήματος. Ο Καραμανλής αποφασίζει να μιλήσει σε εθνικό δίκτυο. Κανείς δεν τον βλέπει, αφού η ΔΕΗ κάνει συνεχόμενα black out. Η Όλγα Κεφαλογιάννη ολόγυμνη σε παπαράτσι φωτογραφίες. Η ίδια δηλώνει πως το έκανε για τον Τουρισμό και την Ελλάδα. Η ΝΔ ανεβαίνει δημοσκοπικά, αφού όλοι οι Έλληνες είναι λιγούρια.
Τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σεπτέμβριος

Αυστραλοί επιστήμονες ανακοινώνουν την ανακάλυψη του εμβολίου κατά των ηλίθιων Πρωθυπουργών και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο ΓΑΠ δηλώνει απ’ το CNN πρόθυμος να το δοκιμάσει. Το IQ του αυξάνεται κατά 20 μονάδες. Δυστυχώς παραμένει προδότης.  Τα σχολεία ανοίγουν με απολύσεις όλων των εκπαιδευτικών. Μάθημα κάνουν εθελοντές από κοινωνικά φροντιστήρια και άστεγοι. Άγνωστοι Τούρκοι σταματούν τον Τούρκογλου και του δίνουν τον μισθό τους στο δρόμο.
Οκτώβρης

Στα Όσκαρ σαρώνει  η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε "Ο Λύκος της Μαξίμου Street" που αναφέρεται στη ζωή του Samaras.   Η παρέλαση γίνεται μόνο με δύο τζιπάκια, την βενζίνη των οποίων πληρώνει ο Βαρδής. Ο Σόρος πληρώνει για την θέρμανση τριών σχολείων στη Φλώρινα, τα οποία του γυρίζουν τα ρέστα πίσω. Ο ίδιος συγκινείται και αποπληρώνει το χρέος. Ντόμινο αγορών. Τα σπρέντ στη Γερμανία ανεβαίνουν. Ο Μπάμπης σκορπάει το γέλιο στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όταν δηλώνει πως η Ελλάδα θα βοηθήσει την κυρία Μέρκελ με άτοκο δάνειο, το επονομαζόμενο και «Κατοχικό Νο2».

Νοέμβριος

Κύμα επαναπατρισμού από τους Έλληνες και ξένους, που βλέπουν την χώρα σαν παράδεισο εργασίας, μετά την παγκόσμια αβεβαιότητα. Ο Παναγιώταρος αποφασίζει να οργανώσει την απόδραση του αρχηγού του. Ρίχνει φαγουρόσκονη με το ελικόπτερο και όλη η Αθήνα τα ξύνει ακατάπαυστα για ένα μήνα. Οι ξένοι δεν παρατηρούν τη διαφορά. Ο Άδωνις δοκιμάζει γενόσημα μπροστά στην κάμερα και παθαίνει μετάλλαξη σε Κροπότκιν. Στις δηλώσεις του είπε πως είναι μια χαρά δεξιός-μνημονιακός και до свидания (ντα σφιντάνια=αντίο). Νέα βόμβα σε σπίτι του Σημίτη. Πόσα έχει ο πούστης επιτέλους;

Δεκέμβριος

Ο  Μητσοτάκης γίνεται Πρόεδρος Δημοκρατίας και βάζει στόχο τις τρεις θητείες. Αυτοκτονεί στη Γερμανία η Μέρκελ. Στο ιδιόχειρο σημείωμα αναφέρει πως έπεσε θύμα της γοητείας του Αβραμόπουλου, αλλά αυτός την πρόδωσε. Ο Πούτιν πέφτει θύμα απάτης ενός Έλληνα μοναχού, που αντάλλαξε το χρυσόβουλο της Κασπίας Θάλασσας με 180 χιλιάδες τόνους χρυσού. Ο ΣΚΑΙ χρεοκοπεί. Ο Νταλάρας κάνει συναυλία αλληλεγγύης για τη Σία Κοσσιώνη. Ο Μπάμπης συλλαμβάνεται ως ο αριστερός εξτρεμιστής που ανατίναζε τα σπίτια του Σημίτη.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: