Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Αγγλικό λεξικό MacMillan

Σήμερα το blog μας σας προσφέρει τη 2η έκδοση του λεξικού Μακμίλλαν. Το λεξικό περιέχει πλούσιο νέο υλικό, ενώ με βάση τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του, κέρδισε δύο βραβεία. 
Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν τα Αγγλικά και να τα χρησιμοποιούν  στον καθημερινό τους λόγο,καθώς και για να ενημερωθούν για το πώς λειτουργούν σε γλωσσικές περιστάσεις.
Το αγγλικό λεξικό Macmillan  για προχωρημένους περιέχει:

  • Πάνω από 100.000 πηγές και 80.000 παραδείγματα των λέξεων που χρησιμοποιούνται
  • Περισσότερες αναφορές από οποιοδήποτε άλλο αγγλικό λεξικό 
  • 2.500 λέξεις χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν όλα τα λήμματα
  • Νέο δίχρωμο κείμενο, για ευκολία χρήσης
  • Ενημερωμένες πληροφορίες για νέες λέξεις, αναφορές στις σύγχρονες προφορικές σημασίες και ενημέρωση για οποιεσδήποτε αλλαγές στις έννοιες
  • Σύντομοι και σαφείς ορισμοί, με μενού στις καταχωρήσεις για να σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το νόημα κάθε λέξεις
  • Πάνω από 1.000 λέξεις σε illustration, μαζί με ένα 16-σελίδο έγχρωμο κεφάλαιο. 
Παρά το γεγονός ότι η αγγλική γλώσσα αποτελείται από πάνω από ένα εκατομμύριο μεμονωμένες λέξεις, το 90% του συνόλου των γραπτών και προφορικών κείμενο αποτελείται από 7.500. Το αγγλικό λεξικό Macmillan  υπογραμμίζονται οι εν λόγω απαραίτητες 7.500 με κόκκινο, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να κατανοήσουν γρήγορα τα βασικά αγγλικά, ώστε να μιλούν και να γράφουν με ευχέρεια. Αυτό είναι ένα πρακτικό βιβλίο αναφοράς για την τάξη και το σπίτι, προσφέροντας πολύτιμη υποστήριξη για εκείνους που επιθυμούν να γράφουν και να μιλούν αγγλικά με ακρίβεια και με σωστή ορθογραφία. 

Λήψη:

(Περιμένετε να ανοίξει.Κάτω κάτω είναι με μικρά γράμματα το free download. Αυτό πατήστε. Μετά από 20 περίπου δευτερόλεπτα θα σας βάλει να γράψετε 2 λέξεις σε ένα πλαίσιο. Αφήστε κενό. Μετά πατάτε το download file. Επειδή είναι free θα περιμένετε να κατέβει καμιά ωρίτσα. Καλές αναγνώσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια: