Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Classroom Spy Pro - Ο κατάσκοπος της τάξης

Classroom Spy Pro 3.5.3
Είναι δύσκολο να διδαξεις σε μια σχολική τάξη ή μια ομάδα ανθρώπων χρησιμοποιώντας υπολογιστές. Ακόμα δυσκολότερο είναι να δείξεις  ένα ειδικό πρόγραμμα (λογισμικό) για ένα PC ή το διαδίκτυο. Για κάποιον μαθητή που έχει καταλάβει και κάνει κάτι σωστό, υπάρχουν πιθανώς δύο άλλοι που το κάνουν λαθος, παίζοντας παιχνίδια, κοιτώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κάνοντας αγορές κ.ά.
Το 
Classroom Spy σας επιτρέπει να δείτε με τι  ασχολούνται όλοι - χωρίς να φύγετε από το γραφείο σας. Μπορείτε να ελέγξετε τη δραστηριότητα όλων των PCs της τάξης σας από μακριά. Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη σας με τους μαθητές σας , κάτι που καθιστά τις παρουσιάσεις πολύ ευκολότερες.

Σε τί είναι χρήσιμο;

* Για τον έλεγχο και την καταγραφή των δραστηριοτήτων των μαθητών σας από μακριά
* Για να παρακινήσεις τους
μαθητές στην τάξη ώστε να πετύχεις την καλύτερη δυνατή πειθαρχία ή, για να τους βοηθήσεις ακριβώς όταν είναι αυτό το πρόβλημα (με τη χρησιμοποίηση του χαρακτηριστικού γνωρίσματος τηλεχειρισμού).
* Για να διαχειριστείς όλους τους υπολογιστές ακριβώς από μια θέση - τον υπολογιστής σου.
* Για παρουσίαση της οθόνης σας 

* Για το
κλειδώμα των υπολογιστών των μαθητών  ενώ περιμένουν περαιτέρω οδηγίες.
* Βοηθώντας τους μαθητές σας σε πραγματικό χρόνο
* Κλείνεις, κάνεις restart, ελέγχεις όλους τους υπολογιστές του δικτυου από το δικό σου υπολογιστήhttp://www.fileserve.com/file/7vJnRU8/teendezire.com_classroomspypro.rar


 


ή


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: