Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Amplusnet Invisible Browsing v7.5 Portable

 Ο αριθμός των θυμάτων κλοπής στο ίντερνετ αυξάνεται δραματικά κάθε μέρα που περνά. Κάθε ένας που σερφάρει στο διαδίκτυο θα πρέπει να έχει κάποια ελάχιστη γνώση για το πώς τα προσωπικά δεδομένα  συλλέγονται κάθε φορά που κάποιος επισκέπτεται μια ιστοσελίδα. Γι 'αυτό θα πρέπει να διατηρεί πραγματική διεύθυνση IP του κρυφή, έτσι ώστε όλες οι πληροφορίες του δεν θα είναι ορατές σε όλους.

Το Invisible Browsing είναι το ιδανικό λογισμικό για να κρύψετε τη διεύθυνση IP, επιτρέποντάς σας να σερφάρετε ανώνυμα καθώς και να προστατεύετε την IP σας ή άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες που συλλέγονται χωρίς την άδειά σας.

Από την άλλη πλευρά, ο προσωπικό σας υπολογιστής συλλέγει το URL του επισκέφθηκαν τις ιστοσελίδες, και αποθηκεύει το περιεχόμενο των sites σε έναν κατάλογο που ονομάζεται Temporary Internet Files. Όταν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας, αυτός / αυτή μπορεί να δει εύκολα σε κάθε βήμα που κάνατε στο διαδίκτυο και να αναζήτησει τα προσωπικά ενδιαφέροντά σας. Αλλά το Invisible Browsing μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα πρόγραμμα περιήγησης προκειμένου να προστατευθεί το ηλεκτρονικό απόρρητο και να διαγράψει όλα τα κομμάτια σε απευθείας σύνδεση σας.

Ποιες είναι οι κύριες λειτουργίες της Invisible Browsing;

Τροποποιεί, Κρύβει, Αλλάζει τη διεύθυνση IP σας
 
Το Invisible Browsing σας επιτρέπει να αλλάξετε την IP σας οποτεδήποτε με τη δρομολόγηση της κυκλοφορίας Διαδικτύου σας μέσω εξωτερικών  servers, παρέχοντας υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο Internet ανώνυμα.

Proxy Driver
Όσον αφορά την ποιότητα του proxy σε σχέση με τη ταχύτητα που κατεβάζετε, διαφέρει από την ταχύτητα λήψης και ο χρόνος απόκρισης. Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει την προσαρμογή του proxy λίστα που παρέχεται από Invisible Browsing με τη γεωγραφική θέση σας και τη σύνδεσή σας στο Internet. Υπάρχει επίσης μια διαθέσιμη επιλογή η οποία σας επιτρέπει να εισάγετε και να ελέγξετε το proxy λίστα που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.

Καθαρίζει τον Browser - Πλήρες Ηλεκτρονικό Απόρρητο
Ενεργώντας σαν μια ηλεκτρική πρόγραμμα περιήγησης, Invisible Browsing διατηρεί σε απευθείας σύνδεση μυστικότητά σας με μόνιμα σβήνοντας όλες τις σε απευθείας σύνδεση σας κομμάτια, όπως cookies του προγράμματος περιήγησης, ο Internet Ιστορίας URL, δακτυλογραφημένο URL ιστορία, Auto συμπληρώνουν έντυπα και Ιστορία κωδικού πρόσβασης, τα αγαπημένα του Internet Explorer και τα προσωρινά αρχεία.
Κάποιες επιπλέον λόγοι για να επιλέξετε το λογισμικό Invisible Browsing

Invisible Browsing έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τόσο τους προχωρημένους χρήστες διαδικτύου και λιγότερο έμπειρους να παραμείνουν αόρατοι στην απευθείας σύνδεση. Επιλέγοντας την αυτόματη λειτουργία μπορείτε να κρατήσετε τα προσωπικά σας απλά και εύκολα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, ενώ στην χειροκίνητη λειτουργία εκτελώντας σας προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά όπως τον Proxy Driver. Για να σας χορηγήσει συνεχή ανώνυμο surfing, για την ανάπτυξη αυτής της κορυφαία λύση έχουν ενσωματώσει επίσης την αλλαγή auto χαρακτηριστικό μεσολάβησης που σας επιτρέπει να ορίσετε μια λίστα με τα proxy που αλλάζει αυτόματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα φορές.

Με την εγκατάσταση Invisible Browsing, οι χρήστες έχουν επίσης την επιλογή να μπλοκάρει δυνητικά επιβλαβείς και επεμβατικούς κώδικες όπως τα στοιχεία ελέγχου ActiveX και Javascript. Αυτό που οι χρήστες του Διαδικτύου πρέπει να γνωρίζετε για τα στοιχεία ελέγχου ActiveX είναι ότι προσθέτουν ενδιαφέρον σε δικτυακούς τόπους μέσω των πολυμέσων, αλλά μπορεί επίσης να περιέχουν κακόβουλους κώδικες (ιούς). Γι 'αυτό ένα αόρατο λογισμικό περιήγησης είναι απαραίτητο.

Σκεφτείτε ότι για τα κομμάτια που αφήνουν πίσω τους όταν είστε online? Θυμάστε ότι ο καθένας θα μπορούσε να τους δει:οι εργοδότες, οι συναδέλφους, τα παιδιά και η  σύζυγό σας, ακόμη και οι ιδιωτικοί αστυνομικοί. Τι γίνεται με τα μυστικά της επιχείρησής σας δεν θέλετε κανέναν να γνωρίζει; Απλά φανταστείτε οι ιστότοποι που έχετε επισκεφθεί δημόσια και θα σας πείσω για την αναγκαιότητα της εγκατάστασης του προγράμματος περιήγησης για καθαρότερο λογισμικό όπως το Invisible Browsing.

http://www.fileserve.com/file/FryGf5t/Invisible_Browsing_v7.5-RES_Port.rar
ή
http://www.filesonic.com/file/BdvnjgA/Invisible_Browsing_v7.5-RES_Port.rar
ή
http://ul.to/jvm915gp/Invisible_Browsing_v7.5-RES_Port.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια: