Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Καζαμίας 2012


Ιανουάριος

Στις πρώτες κιόλας μέρες του 2012 ο Παπούλιας πεθαίνει από ψίχουλο βασιλόπιτας που κάθισε στον φάρυγγά του. Προκηρύσσονται εκλογές για τον Φεβρουάριο.Όλοι οι βαρόνοι των media είναι έξαλλοι με αποκορύφωμα ο Πρετεντέρης να φτάσει να τον αποκαλεί "η άχρηστη γλάστρα",αφού τους χάλασε τα σχέδια για τη νομή της πίτας των ραδιοτηλεοπτικών κονδυλίων. Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Νέος πρόεδρος η έκπληξη, η Άτζελα Γκερέκου.

Φεβρουάριος

Η γιορτή των ερωτευμένων φορολογείται.Ο Θ.Πάγκαλος δηλώνει πως ο Τσίπρας είναι ερωτευμένος με την Παπαρήγα και ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάζεται να καταφύγει σε δανεισμό,για να του δοθεί άδεια για τις εκλογές.Χορηγός ο Αλαφούζος.Το ΣΚΑΙ γίνεται αντιμνημονιακό κανάλι.Οι εκλογές αναβάλλονται για τον επόμενο μήνα. Για να γίνουν εκλογές χρειάζεται έγκριση και των 27 ευρωπαίκών Κοινοβουλίων.

Μάρτιος

Ο Τσοχατζόπουλος ανακαλύπτει πως ο παππούς του ήταν ο Ομέρ Βρυώνης και δηλώνει Τούρκος πολίτης.Αγοράζει την μισή Τουρκία,και ρίχνει με το περίφημο "πραξικόπημα των υποβρυχίων" τον Ερντογάν.Ο Κιμ Ιλ Μουν παίζοντας playstation πατάει το κουμπί και ρίχνει πυρηνική βόμβα στην Γερμανία. Χαρίζονται τα χρέη όλων των κρατών και ο Κιμ αναγνωρίζεται ως ο δήμιος με το χαζό πρόσωπο.Η Παπαρήγα γίνεται το μοναδικό Κ.Κ στον κόσμο! Οι εκλογές αναβάλλονται.

Απρίλης

Στις 13 αποφασίζεται αναίτια η χρεοπία της χώρας. Πλήθος κόσμου μαζεύεται στο Σύνταγμα. Το MEGA κάνει λόγο για "κάποιους γκάου".Εγκαταλείπουν τη χώρα όλοι οι βουλευτές εκτός από τον Πολύδωρα λόγω του αέρα και τον Πάγκαλο λόγω πάχους Ο Κουρής ζητάει δανεικά από τα ζουζούνια. Ο Καψής ζητάει πολιτικό άσυλο στο άσυλο ανιάτων. Αναταραχές στην Αθήνα και λαϊκά δικαστήρια. Αναγνωρίζονται οι βασανιστές των ΜΑΤ και μπαίνουν στη φυλακή.

Μάιος

Ο Πρετεντέρης προσπαθεί να εγκαταλείψει τη χώρα μεταμφιεσμένος σε Βαρβέρδε. Τον πιάνουν στο αεροδρόμιο  Γίνονται εκλογές με μοναδικούς υποψηφίους τους Ράιχενμπαχ  και Μητσοτάκη. Θριαμβευτής ο Μητσοτάκης με ποσοστό 98% Πρόεδρος Δημοκρατίας ορκίζεται ο Μαρκεζίνης και οι ξένοι πεθαίνουν στα γέλιαα όταν αναφωνεί με λεπτή φωνούλα: "Ο Ελληνικός λαός είναι περήφανος". Οι αγορές δίνουν στην Ελλάδα 3Α. Σε σακιά φασόλια και φακές. Κυκλοφορούν φωτογραφίες του Καρατζαφέρη από την Γκέι Παρέιντ της Νέας Υόρκης. Την Γιουροβίζιον κερδίζει το Ουζμπεκιστάν.

Ιούνιος

Ο Ολυμπιακός κατακτά το Europa League.Στους πανηγυρισμούς αποκαλύπτεται πως ο Βαλβέρδε είναι στην πραγματικότητα ο Πρετεντέρης. Ο Γιώργος Παπανδρέου γίνεται πρόεδρος του ΟΗΕ  και τους επιβάλει το ΔΝΤ. Ο ΟΗΕ χρεοκοπεί. Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη πεθαίνει από καρκίνο. Στο κτήριο του MEGA κατασκηνώνουν καρακάξες. Όλοι κλαίνε με υστερία και το πένθος γίνεται εθνικό. Η Εθνική με τα μαύρα περιβραχιόνια χάνει στον τελικό του Euro από τους Ουκρανούς.

Ιούλιος

Οι Βρεττανοί μας δίνουν πίσω τα Ελγίνεια και τον Χρυσοχοϊδη, γιατί δεν τον αντέχουν άλλο. Νόμπελ λογοτεχνίας στον Καμπουράκη μετά το best seller του "Η κρίση δεν είναι στη φύση της Βίσση".  Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου. Η Τρέμη βρίσκει δουλειά ως καμαριέρα στη Ρόδο. Για κακή της τύχη στο ίδιο ξενοδοχείο κάνει διακοπές και ο Στρος Καν. Τελευταί συναυλία των Σκόρπιονς στο ΣΕΦ.

 Αύγουστος

Ο Πιτσιρίκος χρίζεται αρχηγός και ηγέτης της αντίστασης, όσοι τον συναντούν από κοντά όμως απογοητεύονται. Ο Πούτιν κατακτά την Αθήνα και απελευθερώνει τον Εφραίμ. Πράκτορες της Κα Γκε Μπε σκοτώνουν τους 152 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε 5 ηπείρους, ως προδότες της Ορθοδοξίας. Συλλαμβάνεται ο Ράιχενμπαχ στη Μύκονο για κατάχρηση δημοσίου χρήματος. Απελαύνεται στην Γερμανία, μια φτωχή χώρα που θέλει δάνειο από την Ελλάδα. Πριτς είναι η απάντηση του Μητσοτάκη. Στην ηλικία του έχει πολλά αέρια.

Σεπτέμβριος

Ανακαλύπτεται πετρέλαιο στο Ιόνιο και η Ελλάδα λύνει τα οικονομικά της προβλήματα. Αφού ο Άκης είναι ο ηγέτης της Τουρκίας επικρατεί ειρήνη. Πουλάμε όλα μας τα όπλα στους Γερμανούς. Η Γερμανία χρεοκοπεί και γυρνάει στο "μάρκο μ'έκαψες". Τα σχολεια ανοίγουν χωρίς βιβλία αφού όλοι οι μαθητές έχουν i pad. Σεισμός 8,5 R  στην Αμερική καταστρέφει τις αγορές. Ο Σημίτης καταδικάζεται να αναδασώσει όλα τα καμμένα της Ηλείας...με τα χέρια.

Οκτώβρης

Το Όσκαρ κερδίζει η ταινία του Κλιντ Ισγουντ "Million κιλά μαλάκας" που αναφέρεται στη ζωή του ΓΑΠ. Βραβείο ξενόγλωσσης στην ταινία "Η φιλοσοφία του κονστρουκτιβισμού" του Λάνθιμου. Την παρέλαση την κατάργησε ο νέος υπουργός Παιδείας ως απομεινάρι του εθνικοφασισμού. Γεννιέται στο ΙΑΣΩ ο ηγέτης που θα μας βγάλει από την ηθική κρίση. Παραιτούνται δυο εισαγγελείς αλλά αναιρούν τις παραιτήσεις 3 ώρες μετά.

Νοέμβριος

Κύμα επαναπατρισμού από τους μετανάστες Έλληνες που βλέπουν την χώρα σαν παράδεισο εργασίας, μετά την παγκόσμια αβεβαιότητα. Σκάει κατά λάθος στη ΓΑΔΑ μια βόμβα γέλιου και όλοι οι μπάτσοι γελούν ακατάπαυστα για ένα μήνα. Ο Παπανδρέου εξορίζεται μετά από επανάσταση των χωρών του ΟΗΕ στον Σείριο. Στο διαστημόπλοιο ζητησε μόνο ένα παπάκι και ένα ποδήλατο.

Δεκέμβριος

Ο Καραμανλής γίνεται Δαλάι σε βουδιστικό ναό με νέο όνομα Δαμαλάι Ντάμα. Ο Σαμαράς συμφιλιώνεται με τον Μητσοτάκη και γίνεται Υπουργός Εξωτερικών. Τα Σκόπια αναγνωρίζονται ως Μακεδονία στον ΟΗΕ, για αντίποινα στην καταστροφική θητεία του ΓΑΠ στον Οργανισμό. Οι Μάγια πέφτουν έξω, αφού ο κόσμος δεν καταστρέφεται. Εξωγήινοι καταλαμβάνουν τον Λευκό Οίκο και με την τεχνογνωσία τους σώζουν τον πλανήτη οικολογικά και οικονομικά. Πέφτουν θύματα απάτης με την ανταλλαγή της λίμνης Οντάριο με 180 χιλιάδες τόνους συμπαντικού χρυσού. Ο ΣΚΑΙ αρνείται πως υπάρχει οποιοδήποτε σκάνδαλο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους

想你░░░░░░░想你░░░░想你░░░░░░░想你░想你 想你想见你
想你░░░░░想你░░想你░░想你░░░░░想你░░想你
想你░░░░想你░░░░想你░░想你░░░想你░░░想你 想你想见你
想你░░░░想你░░░░想你░░░想你 想你░░░░想你
想你░░░░░想你░░想你░░░░░想你想░░░░░想你
想你想见你░想你想你░░░░░░░░想你░░░░░░想你 想你想见你

2 σχόλια:

Vangelis Valasiadis είπε...

Καλή Χρονιά!
Εντάξει οι υπόλοιπες προβλέψεις, αλλά αυτό το "Τα σχολεια ανοίγουν χωρίς βιβλία" για το Σεπτέμβριο, νομίζω ότι είναι λίγο παρακινδυνευμένο!

philosofos είπε...

Καλή Χρονιά φίλε!!!