Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πως ξεκλειδώνω PDF έγγραφα;

Τα έγγραφα σε μορφή PDF είναι σίγουρα ένας πολύ καλός τρόπος για την ανταλλαγή επαγγελματικών εγγράφων. Σε πολλές περιπτώσεις τα αρχεία PDF προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης από τους δημιουργούς τους για να εξασφαλιστεί η ασφαλής χρηση τους και να εμποδιστούν οι ανεπιθύμητες  λειτουργίες όπως η επεξεργασία, εκτύπωση, αντιγραφή κ.λπ. στο αρχικό περιεχόμενο. Οι κωδικοί πρόσβασης προστατεύουν τα πολύτιμα PDF σας εμποδίζοντας άλλα άτομα από το να ανοίξουν και να εχουν πρόσβαση πρόσβαση σε πολύτιμα δεδομένα σας.
Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες φορές πραγματικά σοβαροί λόγοι για να ξεκλειδώσουμε ή να σπάσουμε τον κωδικό πρόσβασης (Password) του PDF. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου έχουμε το νόμιμο δικαίωμα να σπάσουμε το password στο PDF, κυρίως εμείς που έχουμε ξεχάσει, δυστυχώς, τον κωδικό πρόσβασης.

Πως θα ξεκλειδώσω το Password στα PDF?

Στα  έγγραφα με τη μορφή PDF, o κωδικός πρόσβασης μπορεί να "σπάσει" αν χρησιμοποιήσετε το  λογισμικό SysTools PDF Unlocker  για να ανοίξετε τα έγγραφα PDF στο Acrobat. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό μπορείτε να εκτελέσετε όποια λειτουργία επεξεργασίας θέλετε σ'αυτό.  Το λογισμικό θα σας βοηθήσει να σπάσετε τον κωδικό πρόσβασης PDF και να εκτελεσετε λειτουργίες όπως το να επεξεργαστείτε, να αντιγράψετε, να εξάγετε και να εκτυπώσετε. Το Blog μας σας προσφέρει αυτό το λογισμικό free. Ξέρουμε άλλωστε πόσοι ξεχασιάρηδες ερευνητές είναι εκεί έξω και πασχίζουν να θυμηθουν ποιον κωδικό έβαλαν.

Χαρακτηριστικά: 
• Απομακρυνει την προστασία αντιγραφής, μοντάζ, εκτύπωσης και εξαγωγής του περιεχομένου ενός εγγράφου PDF
•  Ισχύει  για όλες τις εκδόσεις του Adobe Acrobat
• Αφαιρεί την προστασία από τα αρχεία PDF σε batch mode
• Έχει απλό περιβάλλον εργασίας και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στον δίσκο

Λειτουργικό: Windows 2000 / XP / Vista / 7
Γλώσσα: English
Άδεια: Crack
Μέγεθος: 1.8 Mb

Θα το βρείτε εδώ
http://www.filestube.com/1aNSx9rQrNjwvXBcXXco2H/SysTools-PDF-Unlocker-3-0.html
Οδηγίες: Το κατεβάζετε (πατατε το regular download), εγκαθιστάτε το exe αρχείο και δεν το τρέχετε!!! Πηγαίνετε στο crack και με copy-paste το αντιγράφετε στον φάκελο (C://) που εχει εγκατασταθει το πρόγραμμα. Καλά διαβάσματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλω, θα μπορουσατε να μου δωσετε λιγο πιο αναλυτικες οδηγιες για το ξεκλειδωμα ;;; Εγκαθιστώ τη demo εκδοση...δεν τα καταφερα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

spirosvii είπε...

Φοβερό! Πολύ χρήσιμο και δουλεύει άψογα!

spirosvii είπε...

Φοβερό! Πολύ χρήσιμο και δουλεύει άψογα!