Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Στιγμές που περάσαμε στην εκδρομή στο Δασικό Χωρίο «Papades Village».

Με μια γλυκιά κούραση … μοιραζόμαστε μαζί σας τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε στο Δασικό Χωρίο «Papades Village».
Περάσαμε όλοι υπέροχα – μικροί και μεγάλοι!!!

Μπορεί ο καιρός να μην μας βοήθησε πολύ – κρύο, βροχή και πολύ μα πάρα πολύ ομίχλη – αλλά δεν μας πτόησε καθόλου. Την πρώτη μέρα, Παρασκευή, και μετά από το τρίωρο ταξίδι μας κουρνιάσαμε στο καναπέ και απολαύσαμε τη ζεστασιά του τζακιού … σημείωση ο Γιώργος έχει γίνει ειδικό στο άναμμα τζακιού και έτσι πήρε με την πρώτη προσπάθεια παρότι τα βρεγμένα ξύλα!

Η επόμενη μέρα, Σάββατο, ξεκίνησε με γεμάτες μπαταρίες αλλά και με πολλές παιδικές φωνούλες αφού όλοι οι elamazistas είχαν φτάσει! Μετά το πλούσιο πρωινό μας, τα βλασταράκια μας πήγαν στον παιδότοπο για να φτιάξουν δημιουργίες με πηλό, να ζωγραφίσουν, να φτιάξουν λουλούδια αλλά και να παίξουν με τα πολλά παιχνίδια. Οι γονείς ευχαριστήθηκαν και αυτοί το καφεδάκι τους με τάβλι, χαρτάκι αλλά και κουβεντούλα… ευκαιρία για να γνωριστούμε και μεταξύ μας.


Το μεσημέρι, ο φίλος μας πια Δημήτρης είχε ετοιμάσει ένα παραδοσιακό γλέντι για εμάς, τους elamazistas , που ξέρουμε να ζούμε όμορφα με τα παιδιά μας! Μαμαδίσιο φαγητό και χορός, αλήθεια πολύ χορός από μικρούς και μεγάλους. Αποκάλυψη αποτέλεσαν οι δυο τραγουδιστές – ανερχόμενα αστέρια – μπαμπάδες!


Το απόγευμα είχαμε άλλες κατασκευές στον παιδότοπο αλλά και μια αναπάντεχη έκπληξη από το μικρό Γιώργο elamazista… που είχε φέρει τις φιγούρες του Καραγκιόζη και έστησε παράσταση για τους μικρούς φίλους.
Ειδού και τα πειστήρια… ευχαριστούμε Αλεξάνδρα!!!

… εμείς το χάσαμε λόγω ύπνου… έπεσε βαρύ το μεσημεριανό γλέντι στο Μαρίνο και το Μάριο.
Είχαμε και παράσταση κουκλοθεάτρου από τον μικρό Γιώργο!!!


Την Κυριακή είχε σαφώς βελτιωμένο καιρό, δεν έβρεχε δηλαδή γιατί το κρύο ήταν ακόμα τσουχτερό, πολλά παιδάκια τάισαν τα ζώα και σύμφωνα με τον Μαρίνο ο κόκορας του Δασικού Χωριού ««Papades Village» είναι πολύ καμαρωτός.

Μετά ακολούθησε η βόλτα με τα γαϊδουράκια…..
… λίγο κούνιες…

και παιχνίδι στον παιδότοπο του χωριού και τις μαμάδες και μπαμπάδες να μαθαίνουν τα μυστικά για να φτιάξουν μαρμελάδα πορτοκάλι!

Δεν θέλαμε να φύγουμε αλλά έπρεπε… σύντομα όμως θα ξαναπάμε … ο Απρίλιος δεν είναι μακριά και ένα τέτοιο τοπίο μέσα στην άνοιξη θα είναι υπέροχο!


Εις το επανιδείν λοιπόν…
Περιμένουμε σχόλια και φωτογραφίες από όλους τους φίλους elamazistas!!!
Γιώργος – Ελευθερία


από το elamazi.gr




και video απόδειξη του πόσο καλά περάσαμε:




Με παρέσυρε το ρέμα - By Thodoris by philosofos


Λυδιοκουτσουνακι τραγουδάει σε εκδρομή by philosofos

Δεν υπάρχουν σχόλια: