Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Απορία


ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΙ… ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΛΛΩΝ…
ΤΟ C4I ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΛΟΙΠΟΝ….


Το Φεβρουάριο του 1998 δημοσιεύτηκε έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη σχετικά με συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση κατέγραψε ποσότητα 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο,
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις έχουν καταγραφεί στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδας, Λουτράκιου, Νιγρίτας, Σουρωτή (1), κλπ.
Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
Απόρρητη έκθεση που δημοσιεύτηκε  στην εφημερίδας «Επενδυτής» 23/2/96, αναφέρει τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ ( Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών) .
Υπολογίζεται ότι η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους κ.λπ, φθάνει στο ποσό των:
100.000.000.000.000 δρχ. ( εκατό τρις εκατομμύρια δρχ.) δηλαδή
300.000.000.000 €  (τριακόσια δις εκατομμύρια €)


Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο Καβάλας που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.

Βάσει των παραπάνω, σύμφωνα με υπολογισμούς εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά:                                                                       
960.000.000. 000.000.000 $ (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια! Τα  ποσά είναι ασύλληπτα


Στο όρος Παγγαίο (Καβάλα) υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold, του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!. 

ΑΠΟΡΙΑ:
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ,
ΠΛΟΥΣΙΟΙ
‘Η ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ???


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: